балық консервілері презентация - балықты консервілеу
페이지 정보
본문
балық консервілері презентация - балықты консервілеу [Подробнее...]
Балықтың дәмдік, тағамдық қасиеттерін жақсарту. үшін тұздау, кептіру, қақтау, ыстау консервілеу сияқты. балық өңдеу тәсілдері қолданылады. Тұз мөлшері. балық етінде 10– 5 % жету керек, азия парк фудкорт мұндай. 1.4 тақырып Ет, балық, көкөніс консервілерінің, сорпалық Консервіленген тағам өнімдері үй жағдайында тағамдарды дайындау кезінде. Балық. Треска, хек. Лосось балықтары, сельдь. Осетр балығы, сардиналар,. Майдағы Бұршақты шикі, пісірілген, консервіленген күйінде қолданады. Балық. Треска, хек. Лосось балықтары, сельдь. Осетр балығы, сардиналар,. Майдағы Бұршақты шикі, пісірілген, консервіленген күйінде қолданады. Табиғи балық консервілері: балық, шаян және креветканың етінен, сондай – ақ нәлім тұқымдас балықтардың бауырынан және теңіз өнімдеріне тұз қосу арқылы жасалады. БАЛЫҚ КОНСЕРВІЛЕРІ БАЛЫҚ КОНСЕРВІЛЕРІ. БАЛЫҚ ПРЕСЕРВТЕРІ. БАЛЫҚ КОНСЕРВІЛЕРІ МЕН ПРЕСЕРВТЕРІНІҢ АҚАУЛАРЫ. БАЛЫҚ КОНСЕРВІЛЕРІ МЕН ПРЕСЕРВІЛЕРІН БУЫП ТҮЮ, МАРКІЛЕУ ЖӘНЕ САҚТАУ. Пресервтердің кепілді сақтау мерзімі 45 күн. 3 слайд. Қуырылған балық. Құрғатылған бүтін балықты немесе порциалық бөлшектерді тұзбен немесе бұрышпен сеуіп, ұнтаққа аунатып, маймен жылытылған табаға немесе қаңылтыр табаға терісімен. Балық консервілері құнды тағам. Теңіздің балықтан басқа өнімдерінің консервісі. Тоңазытылған кулинарлық өнімдер. Табиғи балық консервілері: балық, шаян және креветканың етінен, сондай – ақ нәлім тұқымдас балықтардың бауырынан және теңіз өнімдеріне тұз қосу арқылы жасалады. 3 слайд. Қуырылған балық. Құрғатылған бүтін балықты немесе порциалық бөлшектерді тұзбен немесе бұрышпен сеуіп, ұнтаққа аунатып, маймен жылытылған табаға немесе қаңылтыр табаға терісімен. Балық консервілері стерилген және стерилденбеген болады. Стерилденген балық консервілерін сақтау ерекше жағдайы қажет етпейді, ал стерилденбеген консервіні салқын жерде сақтайды. Оларды ұзақ уақат сақтауға болмайды. Стерилденген балық консервілері құйылған соустарының түріне қарай төмендегідей топқа бөлінеді. Консервіленген балықты ашыңыз, алдымен майды ағызыңыз, үлкен сүйектерді алыңыз. Екінші қабат шанышқымен езілген балық консервілері. 1.Балық өнімдері туралы жалпы түсінік. 2.Өнімнің ассортименттері,физикалық, химиялық құрамы. 3.Өнімнің өңдеу технологиясы. 4.Балықтың және балық өнімдерінің сапасы туралы. 5.Өнімнің сақталуы. 6.Балық консервілері. 7.Балық кулинариясы және шала дайындалған өнімдер. 8.Қорытынды 1.Балық өнімдері туралы жалпы түсінік. Описание слайда: Табиғи балық консервілері: балық, шаян және креветканың етінен, сондай – ақ нәлім тұқымдас балықтардың бауырынан және теңіз өнімдеріне тұз қосу арқылы жасалады. Тауартануда кейбір тауар қатары үшін (жемістер, көкөністер, дақыл, балық) биологияда қабылданған классификация қолданылады. Мысалы, балықты тұқымға, текке. Загрузок: 3686 Балық консервілерінің жалпы балық өнімдері ішінде сыбағалы салмағы айтарлықтай. Ал ассортиментінің әртүрлілігі, сақтауға ыңғайлылығы жағынан басқа балық өнімдеріне қарағанда бірінші орынды алады. Консервілердің 700 астам түрлері бар. Балық консервілері құнды тағам.
ис мпт служба поддержки, markirovka.ismet вход в личный кабинет жеке-батыр санаторий, как купить путевку в санаторий жк жастар актобе, dala towers актобе бюджет кодексі, мемлекеттік бюджет дегеніміз не тәңірім сый қылды сені скачать, сені маған тәңірдің өзі сыйлаған рингтон скачать итомед 50 мг инструкция, итомед аналоги
1993 жылғы конституция 1995 жылғы конституцияның айырмашылығы
зияткерлік ойындар дене шынықтыру
работа атырау бухгалтер без опыта
паспорт рк цена 2024 ускоренное получение
тип пошлины еаэс
.
==============================================================
~~~~~ туған күнге тілек өз сөзімен ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글аяқ көгергенде не істеу керек - көз іскенде не істеу керек 24.09.25
- 다음글құстар туралы мәлімет 4 сынып 24.09.25
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.